11 april: Commissie Grote Projecten

Beste Vrienden,

Morgenavond, donderdag 11 april, vindt in het Gemeentehuis van Ouderkerk aan de Amstel de commissievergadering grote projecten plaats. Locatie; Raadzaal, aanvang 19.30 uur.
Er komen verschillende insprekers.
Op de agenda staat:

• Startnotitie maatschappelijke voorzieningen voor De Nieuwe Kern, ABPZ, straks noodzakelijk want 6500 woningen zijn goed voor 12000 inwoners, bijna een verdubbeling van het inwonertal van onze gemeente in de komende 10 jaar. Volg deze link om op de gemeentesite te komen.
  • Om 20.50 uur staat gepland voortgang project Schoolweg Noord, Sint Urbanuskerk, Gezellenhuis. Lees ook het Archief Urbanuskerk voor achtergrond informatie over dit onderwerp.

Voor verdere informatie het Weekblad voor Ouder-Amstel van vandaag, de gemeentelijke site over deze commissievergadering en de lichtkrant.

Ik zal er zeker zijn. Met hartelijke groeten van Jo Blom

Geplaatst in Archief Urbanuskerk, Berichten.