6e inloopbijeenkomst 7 mei 2019

Allerbeste Vrienden,
Startbijeenkomst dinsdag, 7 mei 19.15 tot 20.45 uur, Locatie Amstelkerk,
Coproductie Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel, olv Bureau Inicio, Sophie Pauwels en Johan Vellinga.
Om van gedachten te wisselen, te overleggen, ons voor te bereiden op deze avond is de bekende ronde tafel in De Vrije Handel voor ons gereserveerd.
U kunt aanschuiven vanaf 17.30 uur waarna we gezamenlijk om 19.00 uur naar de Amstelkerk gaan.
Aan de orde komen, zie hiervoor ook het Weekblad voor Ouder-Amstel:
  • kennismaking
  • vormgeving proces: meedenken, participatie
  • samen op zoek naar gedeelde ambities
  • tot de zomer samen met ons de meningen en wensen in beeld
  • na de zomer het samenvoegen van ’t gezamenlijk ambitiedocument
Sinds 25 maart is best lang (de “verkiezing” van bureau Inicio in de Amstelkerk), daarom is het handig wat Het Kampje/Centrumplan betreft het een en ander door te nemen, u heeft inmiddels de beschikking over een heel dossier en u kunt ook nog hiervoor onze site raadplegen.
Bij het doornemen van de Wob-stukken op de gemeentelijke site zult u het een en ander opvallen:  hoeveel er vergaderd is, de opmerkingen over de supermarkt, de communicatie en hoe daarmee om te gaan, het inzetten van de bureaus, de eigenaars ism onze gemeente over de inrichting van Het Kampje, etc.
Ik zie u graag op de 7e mei.
Met hartelijke groet, Jo Blom
Geplaatst in Archief Kampje, Berichten.