Inloopbijeenkomst Bindelwijk en ideeënmarkt

Allerbeste Vrienden,

Inloopbijeenkomst

Hierbij de uitnodiging om op dinsdag 3 september in de Bindelwijk bij elkaar te komen op de gebruikelijke tijd tussen 16.30 uur en 19.30 uur. Met de zomervakantie voor de boeg is het handig dit vast in de agenda te zetten want er staat voor ons dorp veel op het spel.

Zoals u weet maakt een aantal van de Vrienden deel uit van de Werkgroep olv het door u gekozen bureau Inicio, (sinds kort duikt er een aanduiding CCC op maar het gaat over dezelfde Werkgroep). Wij stellen u graag op de hoogte van de (voort-)gang van het inspraak/participatieproces en hoe wij dat ervaren.

De ideeënmarkt op Het Kampje staat gepland voor vrijdag 20 september, van 15.00 tot 20.00 uur. Hier kunt u laten zien dat inspraak/participatie wat betreft het Centrumplan/Het Kampje u heel veel waard is. Alleen met velen, simpel de macht van het getal! kunnen we wat bereiken bij College en Raad. Dit is al een reden genoeg om naar onze inloopbijeenkomst op 3 September te komen. Hier kunnen we van gedachten wisselen en een mening vormen ter voorbereiding op de ideeënmarkt. Hoort zegt het voort.

  • Voortgang van zaken rond de Amstelbrug
  • De situatie wat betreft de A9 en de gevolgen voor de inwoners
  • De actualiteit van dat moment

Graag zien we elkaar op 3 september. U bent zo welkom!
Een mooie en fijne zomerperiode toegewenst.
Natuurlijk blijven we alert en zo nodig stellen we u van ontwikkelingen op de hoogte.
Met hartelijke groeten van Jo Blom

Bezoeken: 3

Geplaatst in Archief Amstelbrug, Berichten, Centrumplan, Co-productie, Nieuwsbrief.