Let Op!!! Bomen alarmbericht Hoger Einde Zuid en Noord

Allerbeste Vrienden, goede dinsdagmorgen, bericht van 1 van onze Vrienden ter plekke:

Morgenochtend, 10 februari om 07.00 uur wil men de resterende bomen kappen in het kader van het Amstelbrugproject en wie wil dat nou laten gebeuren? Dat dreigt te kunnen zonder geldige kapvergunning! de oude is verlopen! Ontheffing wet natuurbescherming is nog niet afgegeven. Onze gemeente is betrokkene, werkt mee?  Zogenaamd mogen er nog 4 bomen blijven staan omdat . . . daarvoor nog een ontheffing aangevraagd moet worden.

Is dit wederom mislukt management en een “vals” spelletje? Op navraag wordt er ontwijkend geantwoord. Als er een vergunning is waarom dan niet toegestuurd, openbaar gemaakt? Hoe moeilijk is dat?

Omwonenden werden pas op 8 februari geïnformeerd wat morgenochtend om 07.00 uur staat te gebeuren! Daarom een dringende oproep van onze Vriend ter plekke: Al is het vroeg, 07.00 uur, kom naar de plek om nog te redden wat er te redden valt. Het is vroeg maar ook sprookjesachtig mooi in de witte winterwereld, uniek en toon met uw aanwezigheid uw betrokkenheid. U weet het: als je niets doet gebeurt er ook niets en de ervaring leert dat hoe meer mensen, hoe meer indruk dat maakt. Kom lopend, op de fiets of per auto en verspreid dit bericht zoveel u kunt.

Met hartelijke groeten, Jo Blom

Bezoeken: 879

Geplaatst in Archief Amstelbrug, Berichten, Updates.