Oproep!

Oproep aan de vrienden om in het kader van “Redt Het Kampje” om naar de Commissievergadering van dinsdag, 28 mei 2019 te komen. Het is de Commissie grote Projecten die start om 19.30 uur in het Dorpshuis te Duivendrecht. Een paar Vrienden van ons hebben zich als insprekers aangemeld. Waarom is dit belangrijk? Een aantal van de Vrienden zijn lid van de Werkgroep onder leiding
van het door u gekozen bureau Inicio. Dit bureau heeft afgelopen maandag, 20 mei vergaderd en al op de 21e mei heeft u de reacties van Rob Fijlstra en ondergetekende kunnen lezen, ook op de site van de Vrienden. Natuurlijk hebben we die reacties ook toegestuurd aan Inicio waarop tot op heden geen antwoord gekomen is. Vanzelfsprekend hebben we ook de Raad en het College hiermee geïnformeerd.
Wel heeft dit bureau Inicio een agenda gestuurd aan de Raad en die is bijgevoegd aan de agenda van de Commissie als “kennismaking Inicio “.

Bovendien gaat het ook om “bevestiging kaders opdracht Inicio” Participatie Centrumplan Ouderkerk. Inicio stuurde de volgende agenda: “Coproductie Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel” genoemd. Zij hebben op die agenda staan:

• Kennismaking met de Raad,
  • Coproductie, opgave, kaders en eindproduct,
  • De stand van zaken! we zijn heel benieuwd!

Onder het kopje vragen aan de Raad:

• Hoe ziet de Raad haar rol in de coproductie?
  • Hoe wil de Raad betrokken zijn?

Op de website van de Gemeente kunt u dit alles nog eens nalezen.

Dan leest u dat het verder gaat over:
-Memo Centrumplan Ouderkerk,
-korte terugkoppeling naar Commissie Burger & Bestuur dd 17 januari 2019,
-Ambities Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel waarbij die mega supermarkt nog niet van de baan lijkt , , ,
-een Plankaart van het Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel
-en Coproductie Centrumplan.
Korte, goed te lezen stukjes.

Met hartelijke groeten en hopelijk tot ziens dinsdag, Jo Blom

Geplaatst in Archief Kampje, Berichten, Co-productie.