Startbijeenkomst Centrumplan Ouderkerk aan de Amstel 7 mei 2019 – Inicio

Allerbeste Vrienden,
Juist vandaag bereikten mij vragen over de voortgang van het Centrumplan. En zie daar: we worden op onze wenken bediend zoals u ziet. Wilt u hiervan nota nemen en als u er heen wilt mij dat melden?

Met hartelijke groeten van Jo Blom


Beste mensen,

Wij zijn vereerd dat jullie keuze op ons is gevallen als procesbegeleider voor de coproductie Centrumplan. Het doel van coproductie is samen op zoek te gaan naar de gedeelde ambities voor het centrum van Ouderkerk aan de Amstel. Hartelijk dank voor jullie stem!

Uiteraard staan wij te trappelen om samen met u te beginnen. Omdat er al veel bijeenkomsten gepland zijn, lukte dit helaas niet meer voor de meivakantie. En in de vakantie starten is geen goed moment; iedereen moet mee kunnen doen. Daarom is het dinsdag 7 mei a.s. geworden: reserveer 7 mei vanaf 19.15 uur alvast in uw agenda als startbijeenkomst in de Amstelstroom/Amstelkerk (afhankelijk van de aantallen). We verwachten rond 20.30 – 21.00 uur klaar te zijn. Graag ontvangen wij van u een bevestiging van uw deelname. Stuur hiervoor een mail met de tekst: ja ik kom met … personen naar de bijeenkomst op 7 mei- naar centrumplan@ouder-amstel.nl.

Op 7 mei zetten we de eerste stap. We gaan kennismaken en samen het proces vormgeven. Hoe gaan we ervoor zorgen dat iedereen kan meedenken? Het gaat dan nog niet over ambities en wensen voor de toekomst, maar over de weg ernaar toe. Meer informatie over de startbijeenkomst treft u binnenkort in het Weekblad van Ouder-Amstel.

Na 7 mei gaan we, tot de zomer, samen met u de meningen en wensen in beeld te brengen. Na de zomer begint het samenvoegen tot een gezamenlijk ambitiedocument.

Wij hopen u 7 mei te mogen verwelkomen,

Met vriendelijke groet,

Sophie Pauwels en Johan Vellinga
Início

Bezoeken: 2

Geplaatst in Berichten, Centrumplan.