Drechtje spreekt… Mee naar Den Haag voor 14.000 bomen

Beste vrienden,

Zoals misschien bekend opereert in Duivendrecht ook een “Vrienden van” stichting. Uiteraard zijn zij bezorgd over grotendeels dezelfde perikelen als wij in Ouderkerk maar communiceren via de website http://www.vriendenvanduivendrecht.nl. Omdat de bomenkap aan de A9 ook hun ter harte gaat hebben zij hun razende reporter meegestuurd tijdens het aanbieden van de petitie door ons burgerinitiatief.

Zowel inwoners van Duivendrecht als van Ouderkerk hebben de handtekeningen gezet en in gewaardeerde samenwerking tussen de twee Stichtingen is deze editie van Drechtje, nu ook voor Ouderkerkers ontstaan.
Met hartelijke groeten van Jo Blom

Lees hieronder het verslag van “Drechtje spreekt”.

Stichting Vrienden van Duivendrecht

Groen, kleinschalig en met een heel groot hart voor Duivendrecht

Drechtje spreekt… Mee naar Den Haag voor 14.000 bomen
Burgemeester Langenacker en wethouder Korrel overhandigden samen met leden van het burgerinitiatief op 29 oktober jl. de petitie met 3.094 handtekeningen aan leden van de Tweede Kamer. Zie onderaan deze pagina het filmpje wat is gemaakt over het aanbieden van de petitie.

Wat gaat goed?
Door oplettende inwoners is de opbouw in de Korenbloemstraat nu een positieve verandering

Wat kan beter?
Een Nieuwe Kern container?

Lees en kijk verder in de nieuwsbrief:
https://www.webklik.nl/user_files/2010_05/135288/Drechtje/191102_Drechtje_spreekt_Mee_naar_Den_Haag_voor_14.000_bomen.pdf

Met vriendelijke groet,

Stichting Vrienden van Duivendrecht
Voor een groen en kleinschalig Duivendrecht
KVK nr. 34316669 – p.a. Waddenland 41, 1115 XD Duivendrecht, tel: 020 – 699.2574, e-mail: vriendenvanduivendrecht@gmail.com
www.vriendenvanduivendrecht.nl

Bezoeken: 8

Geplaatst in A9, Berichten.