Gesprekslijn 3e inloopbijeenkomst op dinsdag, 8 januari 2019

Allerbeste Vrienden van Ouderkerk, zoals beloofd hierbij de agenda voor de 3e inloopbijeenkomst aanstaande dinsdag. Ik hoop velen van u te ontmoeten gezien het belang wij allen bij Het Kampje/Centrumplan hebben.

Betreft: gesprekslijn 3e inloopbijeenkomst op dinsdag, 8 januari 2019
In het Museum Amstelland, Kerkstraat, ingang achterom.
Tussen 17.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom.

In volgorde van wat er ter tafel kan komen:
Het belang van ambassadeur te zijn, dat wil zeggen om zoveel mogelijk mensen in uw omgeving te activeren Vriend te worden dan wel via www.mijnouderkerk.nl/ uw meningen, visies bekend te maken, te delen op het forum. Geïnteresseerden die geen internet hebben en toch willen meedoen kunnen zich aanmelden op mijn telefoonnummer 06 57 209 098.

Bedenk dat wij een digipanel hebben voorgesteld aan de Burgemeester. Uit de berichtgeving over het procesplan lezen we dat er met een klankbord of zoiets gewerkt gaat worden. Hoe sterk staan wij als we uit eigen initiatief met zo’n groot mogelijk aantal mensen het digipanel eigenlijk in werking stellen en het tijdens de participatie kunnen presenteren. . . We kunnen via de website Poll’s houden is een voorstel.

Uw visies, uw ideeën naar aanleiding van het overzicht aan documenten dat we nu hebben over Het Kampje/Centrumplan zijn van belang in de verdere ontwikkelingen gezien het komende procesplan. Dat procesplan wordt in de Commissievergadering Burger& Bestuur door het College aan de Raad aangeboden. Er is een uur voor uitgetrokken op 17 januari aanstaande(houdt hiervoor de site van de Gemeente in de gaten). Als betrokken inwoner van Ouderkerk wordt uw aanwezigheid op de publieke tribune op prijs gesteld.

Er schijnen nog meer documenten rond Het Kampje/Centrumplan boven tafel te gaan of te moeten komen. Het is interessant dat te inventariseren met elkaar ten einde bij het procesplan adequaat te kunnen reageren
Pas op! Er zijn nog meer voorstellen (met name van K4) die de gemeente denkt te kunnen doorvoeren(dijkverzwaring, Urbanuskerk, graskeitjes bij Beth Haim, Pastorie onder andere).

Op de vorige bijeenkomst tekende één der Vrienden op een groot A3 vel zijn schets van hoe Het Kampje er uit kan zien. Er liggen A3 vellen klaar en viltstiften voor uw eigen idee hoe mooi Het Kampje kan worden. Natuurlijk kunt u dat ook thuis doen en inleveren, eventueel digitaal. We bundelen het en houden het paraat ten behoeve van de participatie.

Tot slot:
Het kan interessant zijn onze gedachten te laten gaan hoe de politieke partijen te activeren.

Tot ziens dinsdagavond aanstaande, met hartelijke groeten van Jo Blom

Geplaatst in Berichten, Vergaderingen.