Het Haventje van Ouderkerk

Onderstaand bericht kwam via de mail binnen. De situatie rond het Haventje baart ons zorgen, gaat er gehandhaafd worden of zorgt de gemeente voor een passende oplossing?

Goedemorgen vrienden van Ouderkerk…..

Zo zag het haventje er uit op zondagmorgen 14 augustus na het bezoek van boten met uitbundige jongelui. Zij zwermen tevens uit na aankomst, meisjes veelal in bikini en blote voeten om te urineren op het zogenaamde Vondelpad tegenover het haventje, de jongens doen dat tegen de heg op het grasveld naast de haven. Onfatsoenlijk, maar toezicht ontbreekt, alles mag. Ik heb een ingezonden stuk geschreven in het weekblaadje, inmiddels ook een brief geschreven naar burgemeester en Wethouders…..waarop antwoord vooralsnog is uitgebleven.

Mijn vraag aan de gemeente………zet er een grotere vuilcontainer neer, zorg ’s zomers voor tijdelijke sanitaire voorziening of bedenk een permanente sanitaire voorziening hetgeen niet ongebruikelijk is in stadjes en dorpen die mensen aantrekken of zichzelf als aantrekkelijk bestempelen. En ja…..houdt toezicht op fatsoen en stel regels op voor bezoekers en handhaaf die regels. Hoe moeilijk kan ’t zijn ??? Ben ik een roepende in de woestijn ??

Met vriendelijke groet,

Willard Terrahe

Dorpstraat

Bezoeken: 341

Geplaatst in Berichten, Discussiebijdrage, Haventje, Nieuwsbrief.