Agenda voor 4e inloopbijeenkomst

Agenda voor 4e inloopbijeenkomst op donderdag, 7 februari aanstaande tussen 17.00 uur en 20.00 uur
in het Museum Amstelland, Kerkstraat, ingang aan de achterkant bij de Amstelkerk. U bent van harte welkom.

Geprekspunten Nabeschouwing Raadsvergadering, 31 januari jl waarbij een verruiming evenementen aangenomen werd en een motie van treurnis inzake de wethouder vanwege beleid Het Kampje verworpen werd. U kunt naar eigen keuze de gehele of gedeeltelijke geluidsweergave beluisteren via de gemeentelijke site.

• U krijgt hierna op de Vriendenmail informatie via Taco Otto over de kapwerkzaamheden voor bouw brug Ouderkerk, graag hierover van gedachten wisselen want het betreft hier te vroeg kappen(werkzaamheden aan de brug beginnen later, zelfs nog geen datum wanneer) met gevolgen voor bijvoorbeeld de vogels in het broedseizoen.
• Er wordt keihard gewerkt aan een ontwerp voor Het Kampje door op Ouderkerk betrokken architecten (op basis van plannen vanaf 2012, Krier/Filippini). Zij doen hun uiterste best hun ontwerp op deze avond aan ons te laten zien en lukt dat niet dan wordt er in ieder geval over verteld. Uw mening hierover wordt zeer op prijs gesteld.
• Met de bankrekening in aantocht en onze penningmeester mevrouw Gea Klaassen paraat wordt een briefhoofd gewenst. Natuurlijk hebben we op de site al een goed voorbeeld hoe het er uit kan zien. Ideeën van harte welkom.
• Er is alle ruimte voor uw gespreksonderwerpen. Die kunt u van te voren kenbaar maken indien u dat wilt of ter tafel laten komen op donderdagavond.

Ik zie u graag.
Met hartelijke groeten en een mooie winterzondag.
Jo Blom 06 57 209 098

Geplaatst in Berichten, Updates, Vergaderingen.