Commissievergadering Grote Projecten

Commissievergadering Grote Projecten

op donderdag, 24 januari 2019 aanvang 19.30 uur tot 21.40 uur, in de Trouwzaal van het Gemeentehuis  te Ouderkerk aan de Amstel, daarna vergadert de commissie verder in beslotenheid, niet openbaar dus, eveneens in de Trouwzaal van het Gemeentehuis te Ouderkerk aan de Amstel. Er is een mogelijkheid tot inspreken.

Op de agenda staat: Entrada: concept-programma van eisen en De Nieuwe Kern: tijdelijke huisvesting slibdepot, onder andere voor studenten, gedurende 10 jaar.

Allerbeste Vrienden, zoals beloofd breng ik u hiervan op de hoogte. Voor verdere info verwijs ik naar de site van de gemeente Ouder-Amstel.

Inspreken kan. Let op: het is in de Trouwzaal, dus is er geen geluidsopname achteraf te beluisteren. Nog even voor alle duidelijkheid: de Raadsvergadering waar het over het participatieplan Centrumplan/Het Kampje gaat is op 31 januari 2019 ook in het Gemeentehuis, aanvang 20.00 uur.

Op donderdagavond, 7 februari 2019: zoals het er nu naar uit ziet kunnen we terecht voor de 4e inloopbijeenkomst in het Museum Amstelland, van 17.00 uur tot 20.00 uur. Agenda volgt nog maar te denken valt aan de reflectie op commissievergaderingen en Raadsvergadering.

Met hartelijke groeten van Jo Blom.

Bezoeken: 5

Geplaatst in Berichten, Updates.