Vervanging brug N522 Ouderkerk aan de Amstel

Beste vrienden,

Onderstaand bericht kregen wij binnen van Taco Otto met steekhoudende argumenten betreffende de vervanging van de Amstel (Grote) brug.  Een brief en een zeer gedetailleerde PowerPoint presentatie is het laatste drukmiddel om de Statenleden en gedeputeerden te overtuigen. Door deze duidelijke presentatie van Taco is de situatie veel duidelijker te begrijpen dan met de eerdere uitleg van de gemeente.
Lees zelf snel verder.

Beste vrienden,

Ik heb een powerpoint presentatie gemaakt over de vervanging van de brug die ik aan alle Statenleden en gedeputeerden zal sturen als laatste redmiddel. Ik zal dit ook naar de Ouderkerkse politiek sturen en aan Naomi Heijdinga die ik wel gisteren sprak. Ook Crys Larson zal ik dit sturen. Uiteraard is er ook een voor jullie website. Iedereen kan dan zien hoe we niet netjes zijn voorgelicht en dat er andere plannen worden uitgevoerd dan in de rapporten wordt aanbevolen. Ook het idiote fietspadplan vertoond zeer sterke overeenkomsten met mislukte fietspunten uit het verleden in onze provincie. Hier trekt de provincie al miljoenen voor uit om deze verkeerde situaties te veranderen. Bij ons gaan ze zo’n reeds bewezen verkeerde fietsersroute nu weer aanleggen!

Ik hoop dat er mensen (politici) zijn die eindelijk eens de moeite nemen om inhoudelijk te kijken zodat ze zien dat het niet klopt.

Voor nadere informatie en de officiele stukken of Links kan je mij altijd benaderen telefonisch of via email.

mvg,

Taco Otto

en mede namens >1000 ondertekenaars petitie behoud de groene entrée van ons dorp en de Stichting VriendenvanOuderkerk

BrugOuderkerkPS

BrfPS28feb2019[4734]

Geplaatst in Archief Amstelbrug, Berichten, Updates.