Belangrijke data: 2, 3 en 20 september

Allerbeste Vrienden,

De zomervakantie voorbij, de gang van zaken weer opgepakt, breng ik u graag de bovenstaande data onder uw aandacht.

Op maandagavond, 2 september aanstaande kunt u als inwoner eindelijk uw inbreng kwijt wat betreft de Recreatie- en Toerismevisie. Bij de vorige visies was dit niet mogelijk. Plaats van samenkomst: Watersportvereniging Ouderkerkerplas, Aan de Wind 9 1191 LD Ouderkerk
Vanaf 19.00 uur inloop, start 19.30 uur.
Gaat u vooral, laat uw stem horen.

De volgende middag/ avond: dinsdag, 3 september: de welbekende inloopbijeenkomst voor de Vrienden.
U bent van harte welkom tussen 16.30 en 19.30 uur.
Locatie: de Bindelwijk.

U begrijpt dat heel veel te bespreken is:
over Het Kampje/Centrumplan, de Werkgroep en uw vertegenwoordigers daarin die aanwezig zijn en u informeren, de Amstelbrug, de A9/bomenkap, de kliko’s en de diftar, de verwaarloosde openbare ruimte en nog meer wat u bezig houdt.
We verwelkomen u graag.

Zie bijlage in relatie tot 20 september. Komt allen, het is een evenement, niet te missen zeker als u weet dat hoe meer van u er zijn hoe meer invloed we als inwoners kunnen uitoefenen, uw stem laten horen, kom massaal!!!

Dus samengevat:

• Maandag 2 September, Recreatie en Toerisme visie, Watersportvereniging Ouderkerkerplas, 19:00 uur.
  • Dinsdag 3 September, Inloopbijeenkomst voor de Vrienden, Bindelwijk, vanaf 16:30 uur.
  • Vrijdag 20 September, Ideeenmarkt Centrumplan, het Kampje, vanaf 16:00 uur.

Vertel het aan iedereen die u kent want dit is onze kans om te laten merken dat we als inwoners serieus genomen moeten worden en onze inbreng terug willen zien.

Met hartelijke groet, Jo

Ideeënmarkt

Geplaatst in Archief Kampje, Berichten, Co-productie, Nieuwsbrief, Vergaderingen.